Julafton :))

Hej alla tomtar :D Detta blev, som alltid, min bästa jul någonsin =) Det e konstigt egentligen, att varje jul överträffar sig självt! På julafton fick jag min favoriträtt till lunch, nämligen julbord :D
 Sedan såg vi på Kalle Anka, och sedan kom mamma o pappa in med kassar med paket O.o Jag fick ett Gormiti spel till Wii, Wii Motion Plus så att jag och en kompis kan spela samtidigt på vissa spel, gröna och oreanga skosnören, ett iPod-fodral, en snygg skjorta och ett par mjukisbyxor :D Och så, när det var två paket kvar åt mig, så öppnade jag det mindre av de (de var båda stora o tunga) Och det var... En bildskärm!! Jag tänkte för mig själv: - Det måste betyda att nästa paket är...*öppnar det sista*...en DATOR!!! Så nu har jag en egen stationär dator som klarar typ vilket spel som helst utan problem! Jag hade inte ens kunnat föreställa mig att jag skulle få det!
Och vad fick ni i julklapp då? Eller, hur var eran jul?
Kommentera!

MrLucky

Vänner =)

Hej! Idag träffade jag två av mina allra bästa vänner på Panfu.
Jag tog två bilder, här e dom!

MissNorpan e en relativt ny vän till mig. Bubelina (bubblan) har jag känt i urminnes tider :D


Här vinkar vi alla Hej Då! :D

MrLucky


Fula pandakroppar :O

Ja, så är nämligen fallet! Kropparna har gjorts om! Titta:



De ser så spinkiga ut nu!
Och när man har kläder på sig e det värre. MYCKET värre X_x

Men en bra sak idag e att...Jag kan ha kalendergrejerna för GP! Kom på det efter att Pandania såg det!

Cya!

MrLucky


Quiz om mig :D

Klicka HÄR för att komma till quizen!

PS: Idag (lördag 11/12) på kvällen är jag ledig! Då ska jag logga in på Panfu, Bollyland

MrLucky

Gamla vänner :D

Hej!

Igår var jag inne på Panfu. Då träffade jag två gamla vänner =))



JAKOB och Adnan!! xD Den där Nooben som säger Hejsan grabbar... e min syrra! Hon spelar på en ganska dålig data; det hon sätter på sig där syns inte på andra datorer D:

Idag var jag också inne en stund. Det e ju kul att träffa sina vänner, men jag har tre punkter som jag VERKLIGEN inte gillar med nuvarande Panfu.

1.  Lagget!!! Detta dumma hack / lagg sabbar hela upplevelsen! xD Pandan står still, alla tjuter i munnen på varandra och meddelandena kommer sent -.- 
[Hur man skulle kunna ändra på det]:  Vara inne på en icke-överbelastad server. Men ingen av mina vänner e där, och då blir det ju tråkigt D:

2. Moddarna.  Moderatorerna på Panfu bedömmer saker fel! De missuppfattar ord, och skriver man fel kan de tro att ordet e fult, och man blir avstängd i en hel dag -_-' . Vissa pandor, som inte gjort någonting, blir plötsligt berövade på sin yttrandefrihet och "muted", som man skulle säga på Minecraft, dvs stum, de tar bort ens talförmåga för en viss tid. [Hur man skulle kunna ändra på det]: Skriva in till moderatorna, vilket jag nog tänker göra. Annars får man försöka att prata så lite som möjligt D:

3. Den nya julkalendern!  Den suger verkligen, enligt mig! Det kanske e bra grejer och så, men i år har de verkligen gått över gränsen! Nu måste man plötsligt vara Guldpanda för att få all bra grejer, som kostymer och annat. Icke -GP får nöja sig med en halvrolig pryl till trädkojan D: Plus att årets julkalender är i brasan, och man måste hela tiden släcka sin tass typ. Förr var det najs med en stor julgran i balsalen. [Hur man skulle kunna ändra på det]: Finns inget. Bara att ignorera alla guldpandors fina kläder, och nöja sig med sin trädkojepryl...

Hoppas jag får se er alla på Panfu inom kort!

MrLucky

PS: Kommentera detta inlägg om ni vill ändra på de orättvisa avstängningarna! När (om) jag skickar in detta, så underlättar det om de ser att många pandor håller med på det jag säger!



Jahopp...

Hej alla Pandor...
=(
Det går inge bra med sagan. Allt tack vare det eviga lagget på Panfu D: D:
Jag tror jag lägger ner hela projektet. Tyvärr men det funkar inte när Panfu hackar så mycket.
När jag väl tänker efter e det nog drf jag inte e inne så ofta, p.g.a Lagget D:

MrLucky


RSS 2.0