Hej igen!

Hej alla! Jag är tillbaka! Jag loggade in för några dagar sedan och såg att massor av vänner fortfarande spelade! Därför har jag beslutat mig för att spela lite mer än vad jag gjorde då jag hade slutat! Och så idag mötte jag Noxxiben! Men han panda, Noxibben, har blivit bannad! =O Fast han inte hade gjort ngt! Men som tur är så har han en till panda som heter Hammy, det var han jag träffade! Här är en bild som Noxxi tog, kika gärna förbi på hans blogg, http://panfunoxxi.blogg.se/ . Här kommer bilden!



Visst var den fin!? Noxxi är värkligen snäll, och duktig i Paint! Kommentera!

MrLucky

=( Farväl!

Hejdå alla mina gamla panfuvänner! Jag har slutat med Panfu. Jag loggar bara in några minuter ibland för att se hur allt står till. Det finns inget intresse med Panfu längre. Spelet är inte som det var förr, jag tycker liksom inte att det går att sitta länge nu för det finns liksom ingenting att göra! Men jag hoppas att ni andra ska fortsätta nörda framför Panfu! Ha ha!
Men jag ska ändå inte sluta med min blogg!
Plus att om man går i min skola och andra får reda på att man spelar Panfu så blir man hånad.
Farväl!
Och kom ihåg att jag älskar er alla!!!!! Och att det fortfarande finns hopp om att träffa mig igen, även fast jag slutat i stort sett!

MrLucky     (Dubbelbloggaren)


Hemma

Nu har jag kommit hem från Hälsingland. Det är bra och dåligt. Det tråkiga är att skolan börjar imorgon! Vad har ni för väder? Här är det jättefint! Det är soligt och alla blad på alla träd och buskar har slagit ut så att det ser ut som en djungel! :D  Jag ska gå ut snart. Ska bara vänta på att en kompis har ätit klart. Nu vet jag ej vad jag ska skriva om! Så det får nog räcka sådär!

MrLucky

Hej bloggen!

Hej bloggen! Idag sov jag ganska länge. Efter den goda frukosten åkte jag och pappa till Bollnäs för att handla och köpa mat. Jag köpte lite godis. Sedan gick vi in till farmor och hämtade henne. Efter det åkte vi tillbaka till stugan. Här är det jättevarmt, ca 20 grader med sol! Pappa håller på att grilla nu. Mums...det ska bli gott med grillat kött och korv! Jag sköt lite med min pilbåge också, och gungade i trädgungan och hoppade studsmatta.
Nu ska jag kanske logga in på Panfu i smyg...egentligen får jag inte det! :thumpup:

Hejdå! Hoppas att ni också har det bra!

MrLucky

Hemma igen.

Hej igen! Nu är jag hemma. När vi kom till Bollnäs så åkte vi till simhallen. Där tog jag Simborgarmärket. I år är Simborgarmärket mörkrosa med silvriga kanter och silvrig text. ;P Sedan var vi alla hungriga. Vi åkte och käkade på Max. Jag tog en Friscoburgare. Det var gött! :P  När vi ätit åkte vi in till centrum av staden. Där gick vi i affärer och shoppade. Jag shoppade ett halsband med en röd eldflamma i form av en drake, en ny scarf som var svart och vit, och ett par sommarskor.
När vi shoppat klart gick vi till ett cafe´ i närheten. Där köpte vi glass. Jag tog två kulor och strut, en regnbåge och en skogsbär & choklad-kula.
Sedan åkte vi hem. Jag gick ut för att tälja en ny pil till min båge ( igår råkade jag nämligen trampa sönder min bästa pil :blush: ).
Och nu sitter jag här vid datorn! Ska nog kolla mina alla mail-addresser och sedan spela Shaiya. Det är mysigt här i stugan :) . Eller så kanske jag ska spela panfu? Vi får se vad jag har lust med, kanske Panfu en liten stund och Shaiya senare en längre stund för det är roligare! :thumbup:

MrLucky

OBS: Nu behöver ni inte kommentera mer att ni läser bloggen, tack så mkt alla som har gjort det och visar att de läser bloggen. Det var väldigt många så jag ska fortsätta blogga! Det kan ni vara säkra på! :thumbup:

Sommarstugan

Hej. Idag är jag i min sommarstuga i Hälsingland. Vi kom hit igår. Igår sköt jag med min pilbåge och täljde till pinnar. ;P Nu ska vi åka till Bollnäs och bada i en simhall och gå på stan.(man kan ju inte bada i sjön nu ;P) Ooops...nu måste jag skynda mig vi ska gå precis nu, så, Ciao!

OBS: Jag har inte spelat panfu på så länge nu så bli inte ledsna om jag inte kollar era bloggar, kan ej sitta vid datan mkt nu i Hälsingland och när jag gör det spelar jag Shaiya.

MrLucky

Den misslyckade panfuträffen :(

Hej...
Idag skulle det ju bli en panfuträff, men när jag var i staden så såg jag INGEN. INGEN, utom Pandania00, fast hon såg inte mig, min panda krånglar så att vissa inte ser mig!
Nu börjar jag tvivla på att det ens är någon som läser min blogg, så därförvill jag se hur många som läsr den.
Alla som kommer förbi min blogg och kollar MÅSTE kommentera på detta inlägg att dem läser bloggen! Man får skriva MAX EN KOMMENTAR!
Och jag som hde tänkt ta ett foto på oss alla, o göra er alla till smilys...snyft :( .
Men om ni vill bli en smily eller få ett foto på er på bloggen elr något så skriv det i kommentarer i samma kommentar som den där ni bekräftar att ni läser bloggen.

MrLucky


Yeah!

Yes!!! Äntligen har jag kommit på hur man tar bilder på datan utan att behöva ta bilder men kamera och sedan ladda över dem till datorn! Vissa sa att man behövde ladda ner ett program, men vi har en udda och bra webbläsare där man får med Skärmdumpnings-programmet från början! Det var min syrra som kom på att det var på Skärmdump som man tog bilderna. Fast jag kom på hur man zoomade in och bara tog en bild på en liten del av skärmen.

Och så ett litet fel i förra inlägget. Jag skrev "söndag den 8/5" men det ska såklart vara Klockan 16.00 på servern Pandasia i staden den söndag den 9/5 (idag)!

Sådär ja! Och PS: Kom på festen! För då kommer jag att ta kort på oss med den nya funktionen och lägga in dem på bloggen direkt efter!!! Bra va? :P

-Ja

...ehhh...det var liksom inte meningen att du skulle svara, MrGreen, utan att läsarna skulle det...

-Okej!

? Jaja, det var väl allt!?

-Ta hand om dig!

Visst, MrGreen, och, jag höll på att glömma, kolla inlägget under men lyssna inte på tiden där, den hittar ni ju i detta inlägg!
Och om ni vill bli en Smily, så går det bra att fixa det på festen idag! Om ni har andra önskemål kan vi ordna det med!

MrLucky

Lorden, MrGreen, och Panfuträff!!!

Tja! Vi har fått regler till bloggen. Jag och Lorden har samma regler så kika förbi på hans blogg för att se våra regler.

Och nu kommer en kul sak! Jag ska nämligen ha en Panfuträff!!! Den kommer att börja i staden i pandasia klockan 16.00 på söndag den 8/5.

Så missa INTE det! Jag har hört att MrGreen7 också vill komma, eller hur MrGreen?

-Ja

Visst ska det bli kul, eller vad tycker du?

-Trevliga juldagar! *skrattar frenetiskt och entonigt*.

...-_-. Jag antar att du inte kan säga mycket mer en så, MrGreen...

-Klockren fest!

Tack ska du ha, MrGreen! Hoppas de andra tycker det också! Som ni alla vet så är MrGreen stum och kan bara prata med säkra chatten.

-*grinar*

Men MrGreen, inte ska du vara ledsen! Du kan ju säga andra saker, som...

-Dinosaurie

Ja, och du behöver inte vara rädd för att stava fel, eller hur?

-Okej! *ler brett*

Det var nog allt, hoppas ni kommer på festen!


MrLucky


Lordenstudies

Hej allihop! Till er som undrar; jag ska inte sluta på Panfu!!! Och ni kanske undrar varför inlägget heter "Lordenstudies??? Jo, för att en panda som jag känner både på Panfu och på Shaiya har startat en blogg!! Han heter Lord_of_Dark (Lorden).Han kommer att studera andra bloggar på sin blogg, också kmr han att svara på alla frågor han får! För man kan nämligen fråga vad som helst på hans blogg!!!

Och en annan sak, tidigare har Lorden gått omkring och lurat vissa av mina vänner att vi är samma person! Men lyssna inte på det, för så är det inte!

Oj då, glömde att säga, hans blogg heter http://lordenstudies.blogg.se/ . Så kolla förbi där!

Men även Lajmens riktiga ägare har startat en blogg!! Den heter http://goldentahu.blogg.se/ .
Där skriver han om TV-spel. Mest Jak spelen som han har härmat från mig >:(.
Jaja, men det var nog allt.

MrLucky


Shaiya archer video

Hej! Några har undrat om spelet Shaiya. Det är ett spel som är jättekul med superbra grafik. Här kommer en video som en Archer i Alliance of Light har lagt upp. Archern tar jättesvåra Hunter Larvae. Fast denna video las ut innan de gjorde om Shaiya så det blev bättre, men det är ändå bra på denna video. En Archer är en alv som har specialicerat sig på Bågskytte.


Hoppas ni lär er älska Shaiya av videon! :D Jag skojar bara! Men...det var väl allt!?

MrLucky

RSS 2.0