Diplomet går till...

Pandania!!! Hon blev slumpmässigt utvald bland dem som kommenterat förrförra inlägget. Men för att kunna göra ett diplom åt henne måste jag ha en bild. Så; Pandania? Kommentera på detta inlägg när det går bra för dig att ta bilden!

Och så vill jag bara påminna om en grej. Om man skrivit på kommentarer så MÅSTE det vara en kommentar till inlägget! Det får inte bara vara nånting med "Hej, kan vi mötas i panfu?" eller liknande. Alla sådana frågor hänvisas till Chatt-Boxen.

//MVH: MrLucky

Jag och Liva

Hej! Idag stötte jag på en gammal vän, Liva.



Om ni också vill vara med på en bild, vänligen kommentera detta inlägg.

MrLucky

Shaiya Kollage och svår frågesport!

Hej! Jag är i stugan nu. Jag har gjort ett shaiya kollage i paint. Ni ska få kommentera vilken av 1,2,3 och 4 ni  tycker är snyggast! Här kommer dem!

Det var det! Jag hoppas att ni kommenterar. Bland dem som gör det lottar jag ut ett diplom!

MrLucky

Yeah!

Ha! Tack vare Newkidzh på http://pandamims.blogg.se/ lyckades jag experimentera ut hur man tog kort på sig själv i Shaiya! Här är en bild på mig i Shaiya!


MrLucky

Ny blogg!

Hejhej! Kolla http://mrlucky.blogg.se/jamfor/ Det är min nya blogg specialgjord för MrLucky Jämför!



MrLucky

4H =(

Hej igen... Idag var jag på 4H. Det var inte alls kul. Varför inet då? Jo, en tjej som ska börja i min nya klass var där. Vaddå då? Tänker ni. Jo, hon var inte där på lägret, utan som ledare! Fatta va dåligt om en i ens ålder komemr och säger åt en var man ska göra, vart man ska gå och så blir man behandlad som ett småbarn! Jag är 12, fyller 13, och lägret har 12-år's gräns. De flesta är från 5-10 år. Jag måste stå ut med småungar hela veckan! Plus att hon i min nya klass behandlar mig som en 5-10 åring! DAAAH!

Suck... Och jag kan inte sluta gå på lägret för mamma har betalat 500 spänn för att jag ska gå i en vecka! Så jag får väl stå ut... :(

MrLucky

MrLucky Jämför! (1)

Hej alla och välkomna ska ni vara till MrLucky Jämför! (1) ! (För mer information kolla inlägget "MrLucky Jämför!")
Det var Boktjejen som gav den första saken att jämföra, Träden... :D

Shaiya: Träden är 3:dimensionella och flera dungar finns. När det regnat nyligen kan träden se glansiga ut. Bladen är fina.

Panfu: Träden står i bakgrunden och ser mest ut som en stillastående bild.

Club penguine: Samma som på Panfu ungefär.

Pandanda: Ungefär som Panfu och C.P fast lite finare, enligt jag och min syster ;)

Det var allt, hoppas att ni tyckte om det och att ni skriver in nya saker att jämföra snarast möjligt i kommentarer på detta inlägg!

MrLucky
PS: Kolla inläggen under :DS

4H

Hej! Imorgon är det Måndag... Då slutar några skolan. Men för min egen del ska jag på 4H-dagläger! Det ska bli jättekul, vi har varit där 3 år på raken nu och detta är sista året jag får gå där. Det är max 12 år och nästa år är jag 13, jag fyller ju i Juli. Goldentahu ( han som äger limepand) och Boktjejen (min syrra) ska också gå där. Så har vi gjort varje år. Det skulle vara jättekul om någon kunde komma på något att jämföra i spelen... :( Om ni inte fattar vad jag pratar om så checka ner, kolla på tidigare inlägg, jag har skrivit mycket idag och igår!
Och om ingen läser så tänker jag inte skriva så mycket längre. Så...KOMMENTERA! :D




MrLucky

MrLucky Jämför!

Hej alla! Jag har kommit på en grej. Den ska heta MrLucky Jämför! Det kommer att gå till såhär:

NI; kommer att få på kommentarer skriva VAD i dessa onlinespel jag ska jämföra. Här komemr spelen: 1: Shaiya, 2: Panfu, 3:Club Penguin, 4: Pandanda. Exempel: Någon skriver i kommentarer att jag ska jämföra riddjuren på spelen. Då skriver jag såhär:
 Shaiya: Leopard, Silver lejon, sunsteed (häst med rustning), häst, Puma, Ren, enhörning,osv..
Panfu: Häst, enhörning bil.
Pandanda: ?
Club Penguin: ?

Så nu är det bara att sätta igång! Skriv helt enkelt vad jag ska jämföra på spelen, och så jämför jag det i nästa " MrLucky Jämför!" inlägg!



MrLucky


Ny blogg!

Hej! Ville bara säga att en av mina kompisar irl har fått en blogg! Den heter http://newfighter.blogg.se/index.html
Hoppas att ni kommer att läsa den!



MrLucky

Adjöss med den...

Hej! Nu har jag tagit bort min Mixpod och Baby-Mail för jag tyckte att det var lite onödigt och irriterande. Och så vill jag passa på att säga att om man bråkar i min Cbox så tar jag omedelbart bort meningen/meningarna eller orden!

Och nu ska jag nog ta och byta tema på min blogg! Jag ska nog ha ett lite mer somrigt tema. Föresten? Har ni också fått sommarlov? Visst är det skönt!



MrLucky

Shaiya Priest video och Hälsning!

Hej alla! Idag var jag inloggad på Panfu. Jag mötte Naditchi (PandinoNC, även känd som panfus Modedrottning), och Liva, en vän till mig! Båda gillade min blogg så jag börjar med att hälsa till dem!

Ha, Ha! Och nu ska jag fortsätta med Shaiya-projektet som ajg och lorden började på innan han slutade blogga! Då hade vi visat alla Alv-Klasser, ranger, archer och mage va? Nu är det dags för Människorna! Först ut blir Priest!
Priest är klassen där fler tjejer än killar spelar. Priest är svaga på att anfalla, men de är mästare på att hela sina vänner! Därför kan de attacker som tar bort gifter, helar HP:t (Health Point, Livet) , återupplivar de döda, och; sist men inte minst, de kan förvandla sina vänner till kraftfulla djur, som räv, galt och björn, medans de kan förvandla motståndarna till höns och andra "klenizar" :D . Åriest är mycket eftertraktade i ett party, eftersom att de kan hela de andra medans de attackerar! Priesten kan även hela sig själv och förvandla sig till ett djur! I denna video får man se det, bland annat! Här kommer en video på en av mina favoritklasser; Priesten...


RSS 2.0