Pandalistans första 100!

Hallojj! Hehe, Lajmen som talar :P
Jo, idag gick jag runt i panfu och tog reda på pandors namn! :P
Hjälpte helt enkelt Lucky med sin pandalista, lyckades till och med göra klart De första 100!. Vill ni se? Okej då, men lova att inte tala om detta för lucky... Här kommer de iallafall!

Luckypanda     Lord_of_Dark     limepand     Liwan     NennaSudden    Figarinaa   Joonte   pifpufi   nonaj   surin Lolis1   32400  andiz00  Panfab  illiam   matrosen   tea123   Mackan_   Jolis9   panni90   Poolen123   helo200 Vicke_djur   Pandania00   EbbaAndrea   godisburken    stylpanda123   solana   lol37   willemo   davina01   rolaaand   emmaj4   lovi10   Nora999   torq   01love    jhampo   Snowmean   pandrajd   kristine   superbea panda98   super_tjejen1   tiddejohansson   isak04   idan01   B14c3r   warcraft99   kimmsan   Klazzon   Tengberg Anna10   pandufy   Hundkatten1999   PandinoNC   Naditchi   Amniz00   Maddepanda100   Newkidzh   spacecraft99 starcraft99   09089   wille_99   09203   02040   zakira   CalleCamel   ross01   JakobT99   linusols   Markoolio99 felicia16   guldis33   rock_pandan   savitoro   Pandabella99   HLC   Quilava   bobos02   Viktor500   EliasLex collis1000   phileid   rolig112   c_a_t   tiildee1   Noel_02   kiiwwii   Idajuhlin   secr   lilan4   Taz1   docktor0102 mimmi559   panduro1102   pandaaking   olli4   thelittlechicken   sanna45

Det var de 100 första! Nu kommer ni att få rösta på 3 Namn som just DU tycker är najsigast! (OBS: Inte ditt eget namn :P )

PS: Kolla inlägget under, zuperviktigt.

Lajmen


Panda

Hej! Pandania00 skrev ett jättebra inlägg på http://blog.panfu.se/ . Hon vill att vi ska hjälpa till att rädda jättepandan genom att skriva om det på våra bloggar så att flera förstår hur dumt det är att jaga dem! Det här är iaf en bit ur hennes inlägg:

Nu vet jag!!! Kan vi inte starta en egen klubb här i panfu? Alla pandor kommer till panfu på lördag!!! Alla pandor hjälps åt att rädda några utrotningshotade djur, vi kan skriva ett inlägg för varje möte på våra bloggar. Vi skriver vad som hänt under mötet, några tips och idéer för hur vi ska hjälpa djur eller andra saker vi människor förstör. Så, jag hoppas ALLA pandor i panfu vill hjälpa till! Kamaria, Ella och Max? Kommer ni hjälpa mig? Jag behöver HJÄLP! Så, svara på detta meddelande så fort ni kan alla pandor! Ella, Max och Kamaria också!!! Säg till alla vänner ni har att komma. Skriv ett meddelande och skriv om ni kan tänkas skriva ett meddelande efter varje möte! Glöm inte skriva ert panda-namn och om ni har några vänner som vill hjälpa till. Första mötet är….
Dag: Nu på lördag (det är torstag 29/7 i dag, vet ej vad det är för datum på lördag då, kanske ni vet?)
Tid: 12.00 (gör inget om man kommer försent)
Spel: panfu.se
Server: Pandaland
Plats: Piratbaren (jag vill BARA se de som vill vara med i klubben där!!!)

Så, om ni vill göra något gott för världen, kära pandor, så kom då på detta möte!!! :P



MrLucky

Mail

Hej! Har ni läst inläggen under än? Om inte, så rekommenderar jag att ni gör det! Nu till saken.

Jo, jag har ju flera gånger sagt att ni ska få min mail men glömt att dela ut den. Men nu kommer den iallafall:

[email protected]

OBS: Läs inte fel nu och tro att det ska vara lucky.panda, utan det ska vara lucky.pagan. Pagan är ett annat ord för mage i shaiya-världen. Min favoritklass är mage fast folk kan ju missuppfatta det och tro att det är en mage, alltså en sådan som alla människor har, mage. :D . Därför tog jag Pagan.

Så nu kan ni maila mig om lite olika saker, om det är något ni undrar eller vill säga så är det bara att maila.

MrLucky

Pandor

Vet ni vad? Staris är tillbaks! Fast med en annan panda, Stareld. Men det kanske de flesta av er redan visste... Här är iaf en bild på henne, mig och två för övrigt okända pandor :D



MrLucky

Hem, ljuva hem!

Hej på er! Nu är jag äntligen hemma från England. Det har förstås varit jättekul där, men det kändes också skönt att få åka hem till Panfu, Shaiya, kompisar mm. Idag ska jag cykla och kolla på datorer. Jag måste bestämma mig vilken jag ska köpa. Jag ska köpa någon Mini-PC i alla fall. För de är så små och lätta att ta med sig och bra när man ska göra läxor, och på gymnasiet kan man ta med den till lektionen. Fast det är ju några år kvar dit, tre, närmare bestämt.
Men nu tror jag att jag ska koppla av med att logga in på Panfu och se hur ni har det. Eller vad tycker ni?



MrLucky

Design?

Hej! Newkidzh: Du sa att du kunde fixa en design åt mig? Det skulle vara bra, du e ju så bra på designer! Hej! Idag har vi gått på stan. Jag köpte en jättestor tennisboll och ett par nya skor ;) . Vi åt hamburgare med ägg på! O_O Ja, det är mycket mat med ägg här :P . Sedan gick vi längs med havet. Vi såg några killar som gjorde volter och klättrade på väggar. Det såg coolt ut! Överallt här finns det skyltar där det står: Do not feed the seagulls! Sedan ser man en mås brevid en överstruken pommes-frites låda ;P . Det ska bli skönt hemma i Uppsala när jag kan spela panfu och shaiya igen. Då ska jag köpa en mini-lap-top. Sparar ni till något ? Eller vad brukar ni köpa för era pengar? Kommentera! MrLucky

Hej :(

Hej mina vänner. Jag saknar er. Jag kan inte logga in så vi får hålla kontakten via bloggen. Här i England regnar det så att man blir galen. Igår började det och håller på än. Men det är väldigt fint när det inte regnar. Igår var vi i Land's End. Det är så långt ut i England man kan komma. Vi bor i en fin lägenhet med 2 våningar. Den ligger i ett ställe som heter Penzance ( uttalas "pensäns" ) Första dagen vi kom hit gick vi långt ut i havet. Då var det lågvatten (ebb). När det blir högvatten (flod) är det så djupt där vi stod att man inte bottnar. Jag hoppas ni har det bra, men zom zagt kan jag inte logga in från min iPod Touch. Kommentera så blir jag glad! PS: Jag fyllde 13 den 17 juli. MrLucky; som inte kan göra sin riktiga signatur från iPoden

En utmaning!

Hej alla! Det var länge sedan jag skrev. Nu har jag gett mig in i en jätteutmaning! Jag kommer att skriva upp ALLA Panfu-namn som jag ser i Panfu på en lista! Ingen panda ska bli utanför! Ni som läser detta inlägg ska skriva erat pandanamn (helt rättstavat) så skriver jag upp det på listan som jag till sist kommer att lägga upp på bloggen! Det kommer att ta mycket lång tid, så jag behöver verkligen er hjälp!

MrLucky

Grattis Pandania!

Här kommer MissNia's diplom!




Fint? Kommentera!

MrLucky

RSS 2.0