Jag vill ha min blogg med på listan!

Heej Max o Ella! Kan jag få med min blogg på listan? Det skulle vara jättesnällt!
Tak så mycket om jag får det, ni e bäst!

MrLucky

Moahahahahaaaa.....

Heej! Nu har jag äntligen fått min hämd på Lajmen! :D Jag har lagt in en grön pingvin och döpt honom till Lajmen! Sedan klickade jag på honom så att han ramlade ner i vattnet!!! Hihihii... Kolla gärna förbi hos honom och putta ner han ni också! Han står ungefär i mitten av bloggen, under inlägget "paint och tråkig data-dag".
Och, nu måste jag skynda mig in på Panfu, det e ju GP-Dag! Sedan ska jag ju på Bas och på Disco så det e bäst jag skyndar mig, See Ya!

MrLucky

En riktig vän... (kopierat och redigerat från panfutwins.blogg.se) :D

PS: När jag skriver inlägg fr.om nu så är det Lajmen som skriver när det står med fetstil! :D
Stor ja vill att du läser detta....
Panfu e inget utan en riktig vän... och gissa vad ja har ingen riktig vän utom DU på panfu!!
både ja och conny gråter på riktit för att du kanske slutar.. ja vill verkligen inte att du slutar SNÄLLA BÄSTIS!!
///Mvh din bästis pandufy....

Det där skrev Pandufy innan han slutade... =( Detta är från mig Till Pandufy och Torvi:

Pandufy och Torvi, jag vill att ni läser detta...
Panfu är inget utan riktiga vänner... och gissa vad ja har snart inga riktiga vänner kvar om det fortsätter i denna takt! xD
både ja och jag gråter på riktigt över att ni har slutat... vi vill verkligen inte att ni slutar SNÄLLA BÄSTA PANDAVÄNNER!!
///Mvh din bästis pandufy.... (oops...menar Lucky xD) Hallå, jag vill ju inte heller det Lucky! >:( oops...sorry jag menar lajmen också! =D
Men även om det var en del komiskt över det hela så menar jag allvar; NI FÅR INTE SLUTA! :´-(
Eller det får ni väl...men jag menar att ni är hur  välkommna som helst tillbaka om ni ändrar er
Hälsningar Lucky och Lajmen


Vi måste göra något!

Heej! Vi måste göra något. En viss panda har retat upp mig och några av mina vänner tillräckligt. Han brukar skjuta på mig och alla pandor älskar han! Han älskar också fjortizar vilket jag inte gör. Nu har många pandor (tillräckligt många) ställt sig på hans sida. Många vet vem jag talar om. Jag tänker ej fortsätta på Panfu om vi ej gör något, innan det är för sent! Om någon är med mig så blir jag glad!
PS: Han heter FP (fotbollspandan)

MrLucky

Vissa av er kanske också är hans vänner, men då får jag väl sluta med panfu då, om ingen e på min sida... ;-(

<(^o^)>

Heej! Har ni lagt märke till de nya grejerna på bloggen? Om ni inte har det så kan ni ju börja se er omkring på den! xD En dålig sak är att de har lagt ner Telia i dinna händer =(. Det skulle typ bara hålla på i en vecka! Här kommer länken till min "mördarsajt" igen! Kom ihåg att gå in dagligen för att bli mördade! xD
http://kill.se/MrLucky
Jag såg att jag hade mördat riktigt många, över 30 nu! :D Har nån av er också skaffat en "mördarsajt" ? Det är jättelätt, skriv bara in kill.se/, ja, vad ni nu heter! xD T.e.x heter jag ju MrLucky, så då skriver jag kill.se/mrlucky!
Om ni har startat någon "mördarsajt" så skriv gärna det här på bloggen! Då kanske jag hjälper er att mörda genom att länka till just Din mördarsajt!
Jaja, nog om det, om ni har några förslag om vilken musik vi ska ha på Ipoden så kom gärna med förslag! Ett tips är att lyssna på Viva La Vida med Coldplay på min Ipod! Den är verkligen bra, kan texten utantill: I used to ruuuuuule the worl, seas would rise when I gave the word, now in the morning I sleeeeeeeep alone........sweep the streeets I used to ooown......Ramdamdandamdandaaa.....Ja, ni fattar xD
Mm...Har inte så mycket mer att skriva om denna gång, har ingen bra bild att visa heller för att vi ej har hunnit ladda ur kameran. och, förlåt för att jag ej han göra ditt diplom Pandania!=( Men det är inte så lätt att hinna, vet ej hur man går in på Paint på denna stora data, bara på mammas Laptop. Men nästa gång jag lånar den ska jag försöka. See Ya!

MrLucky

Smått och gott!

Heej! Idag ska jag skriva om lite smått o gott. Vi börjar med tre länkar till bra sidor:
http://kill.se/mrlucky
Den sidan är min egen, vi får se vilka modiga läsare som vågar ta risken att bli mördad genom att gå till den...xD
Nu kommer sidan med händerna. Den är Telias sida. Ni kan fråga precis ALLT, och De två händerna kommer att svara på det genom att rita, eller skicka en länk till nån sida. Det är verkligen kul!:http://www.teliaidinahander.se/
Det var det, de! Till sist kommer min Cbox! Klicka på den, så kan ni chatta med vem ni vill, som är inne just då på Cboxen. Jag kommer även att skriva saker där ganska ofta, så håll ögonen öppna... http://smajlyn.cbox.ws/

Sådär ja, Nu kommer en bild som jag aldrig tröttnar på att visa, en riktig klassiker! Tack Torvi som hittade bilden!


Och så hade jag glömt en panda på min lista över pandor att lita på! Eller...Nu kom jag på att jag glömt två!
Iaf så kommer den nya listan här:

1: Hundkatten!

2:Spacecraft!

3:Emilgrodaan!

4:Torvi!

5:Akselander!

6:Pandania!

7:Mjms!

8:MrLucky! (Luckypanda, Lucky, limepand, The_Puma) xD

Denna bild är Till Er Alla!



Och så var jag i Sjukhuset för typ en vecka sedan. Jag har förhandlat med chefen där så nu äger jag stället. Min kedja heter nu RMSS (Restauranten, ModeSalongen, Sjukhuset). Iaf så mötte jag tre coola detektivspandor på sjukan! Vi tog en bild tillsammans och de hälsade bloggen. Nooti fick också vara med på bilden!


Tidigare hade jag cokså en fest i min trädkoja. Jag tror inte att den blev så populär, men det gör inget ;-)
Här är iaf en bild på den:

Hehe. Och förresten träffade jag Max och Ella i lördags! ( det gjorde nog de flesta andra med!) Syrran tog två bilder, här kommer dem!

Många pandor va? xD På den första bilden ser man iaf mig längst till vänster, längst ner, han med hatt och lite blått, taggigt hår under den, ser ni?  Ni kan ju klicka på bilderna för att få dem i större format.
Och så har våran vän Storphilip slutat med Panfu nu också! Jaja, höll på att glömma, det har kommit nya servar igen! Nu är det totalt 11 servrar!!! Här e en bild på det med (mycket bilder idag, xD)


Där var visst Emilgrodaan och Storphilip inne, xD (detta var innan philip hade slutat med Panfu)! Sammessi och mb11 var också med!

Nä, nu orkar jag inte skriva mer, utom att Pandania är den lyckliga vinnaren av Kommentar-tävlingen! Priset blir ett Diplom! Ska försöka hinna göra det innan veckan e slut.
Detta blev ett långt inlägg, så nu förväntar jag mig MÅNGA Kommentarer. Så skriv på kommentarer allt vad ni tyckte om inlägget!

                                        MrLucky

Sorry!

Ooops... det blev fel när jag skulle skicka länkarna; jag visar länken med händerna i min Cbox istället, ni hittar den i mitt förrförra inlägg!

Kolla!

Heej! Hittade nyss en rolig sida. Det är Telia som gör nån grej. Det är iaf en gubbe (man får bara se händerna) som svarar på frågor som man skickar in (fast med händerna!) T.e.x var det en som frågade: Varför visar du inte ansiktet; då tar händerna fram en svart tavla och skriver: Varför visar du inte ansiktet själv? :D Ni bara måste testa, du kan fråga precis allt o de svarar på ett roligt sätt! xD
Här är länken:               http://www.teliaidinahander.se/

Här kommer min Cbox länk igen (för de som ej vet var en Cbox är så är det en Chattbox som man kan chatta med andra i, asså andra som e där just då!)

http://smajlyn.cbox.ws/

Det var väl allt jag hade att komma med just nu, förresten har jag blivit avstängd igen =( Och förresten, kolal mian tidigare inlägg där bl.a De kallar oss Noobs (del 4) finns med. Och kom ihåg att kommentera!

MrLucky

Cbox!!!

Hej alla! Nu har jag fått en Cbox! Eller...Iaf en länk till min Cbox. Om ni vill får ni jättegärna berätta vad som menas med HTML editing mode och Editor?
För ifall jag får reda på det kan jag få en riktig Cbox. Men detta är iaf något; här kommer Cboxen:
http://smajlyn.cbox.ws/
Klicka på den så kan ni snacka i min Cbox lika bra som i alla andras!

Och kom ihåg att berätta vad som menas med orden jag skrev och viktigast: Kommentera
Och så bör ni läsa mina tidigare inlägg som jag gjorde idag och igår kväll!

MrLucky

Paint och tråkig data-dag

Hej! Idag har vår skola studiedag. Därför är vi hemma nu på Måndagen. Jag loggade in på panfu, men jag glömde att man inte kunde chatta för att det var vardag. Därför ritade jag en rörig bild i Paint istället, det är kul att bara hålla på lite tycker jag xD!

Den heter LuckyTomato xD. Ni kan nog inte se vad som står i de vita fälten. Det är så liten stil, gick ej att göra större. Skriv o berätta om ni tyckte att dne var, cool, rörig, ful, fin eller annat.
Sedan måste ni bara gå ner lite o kolla på De kallar oss Noobs ( del 4 ) och ett inlägg jag skrev innan det. Kom ihåg att kommentera annrs kommer jag att lägga ner bloggen! Men det bryr ni er ju inte om om ni ej kommenterar, det är nog ingen som läser den ändå... ;-(

Här kommer förresten en lista med de supersnälla pandor som fortfarande spelar panfu: OBS! Bli inte ledsen om ni ej finns med, för jag kan ha missat någon, och dessutom ska ni inte tro att den jag skriver 1: är den jag gillar mest, alla påd enna listan är bra på sitt eget sätt!
Här kommer den:

1: Torvi!

2:Spacecraft!

3: Emilgrodaan!

4: Akselander!

5: Hundkatten!

6: Hmm....Jag känner på mig att jag glömt någon, skriv in på kommentarer om ni tror att det är ni jag glömt så får ni svar...

7: Luckypanda! xD

Det var väl alla det, men jag har nog glömt några, så gör som jag skrev på 6:an

Hejdå! Och den här är till Er alla som är på listan:


;-( Oj jag fick en tår i ögat xD

                                    MrLucky

De kallar oss Noobs (del 4)

De två noobs gjorde Moonwalk i Jacksons skepnad. De Moonwalkade förbi stranden, ut på havet, över havet, och in i hamnen.
-Hjälp! Jag kan inte sluta dansa! förkunnade Noob 2.
Men plötsligt slutade de dansa automatiskt! Deras coola kläder försvann, och känslan av att vara mäktig var som bortblåst. Plötsligt förstod de allt!


Det var ju Gp:et som hade tagit slut! Då kom de två noobs att tänka på sitt Uppdrag! De skulle ju försöka rädda Skolpojken och de andra som troligtvis var fångade i Iskungens våld!
-Kom nu, så går vi in i piratbaren o frågar om den stora piraten har sett något.

När de kom in i piratbaren såg de att Piraten låg på golvet.
-Ungaaaa....pandooooor.....sa han.

De två Noobs frågade vad som hade hänt och berättade den tragiska historian om den döde piraten som blev till en Ängel! :D
-Nooooo! sa piraten. Det var min ende broder....nu är han död.....ni undrade om Iskungen?.....han slog ner mig.....försvann ner genom luckan...... Han gjorde en gest med handen mot en lucka i golvet.
-Men ta det försiktigt....det kan vara farligt där nere......, sa han, och skönk in i drömmarnas värld...

De två Noobs gick ner i luckan. Men då fick de se en Mumie!
-VAD GÖR NI HÄR!? skrek Mumien. KAN JAG ALDRIG FÅ VILA I FRED, JAG TRODDE ATT DET BRUKADE STÅ R.I.P PÅ GRAVSTENAR NUFÖRTIN!
-Eeehhh.... tänkte de två noobs, nu är vi fast.
-Men det är klart att ni får passera! sa Mumien, med ett mycket snällare tonfall. Men  skyll er själva om ni blir fast där för alltid...  MOAHAHAHAHAHAAAAA! Och lyssna noga nu: cirkel, triangel, fyrkant, triangel, fyrkant!

De 2 Noobs fattade ingenting, men de beslöt sig ändå för att fortsätta.
De kom in i ett rum av labyrinter. Efter flera timmars försök lyckades de till slut hitta vägen ut till nästa rum.
Där var det lava som hindrade dem. Noob 1 såg sig om efter ledtrådar, kanske kunde Cirkeln, Triangeln och Fyrkanten på väggen betyda något?

-CIRKEL, TRIANGEL, FYYYYYYRKANT! TRIANGEEEEL, FYYYYRKAAAAANT! sjöng Noob 2.
-Ta om det där, sa Noob 1.
När de hade tryckt in koden på knapparna i rätt ordning, så sköts en bro ut ur golvet, över lavan.
På andra sidan den var det en dörr. De 2 modiga Noobs gick in i den. Plötsligt låstes dörren bakom dem!
-Nu är de 2 kokta Noobsen stekta! Moahahahahahaaaaaaaaa! ljöd en röst från en högtalare i det nya rummet.
-Hur kan han veta att vi är här? sa Noob 2.
-Inte vet jag, sa Noob 1, men låt oss fortsätta!
De såg sig omkring i rummet. Det var fullt av färger! På golvet fanns det olika färgknappar.
På andra sidan blänkte något gyllenne till...
-Man kanske ska trampa på färgknapparna? föreslog Noob 2 och tog ett steg på den knappen längst till höger. Men då kom en blixt ut ur väggen på andra sidan och slungade tillbaka honom till ruta noll!
Då fick Noob 1 syn på något!
-Nämen titta, det är ju ett spår av kaksmulor där! Han pekade på ett spår som gick genom labyrinten av färger.
Noob 2 blev så galen, han hade inte ätit något på flera dagar, så att han gick som en hund längs med marken och åt upp smulorna, en efter en, ända tills han hade kommit till andra sidan!
-Bra jobbat, broder! sa Noob 1. Du hittade just vägen genom labyrinten! Noob 1 följde samma bana som hans bror tagit, ända tills att han var framme!
-Attans också, jag skulle ha väntat med att äta mormors chokladkaka! ljöd högtalaren igen.
-Och titta vad som ligger där! utbrast Noob 1.
På marken framför dem låg de finaste jackor som de två Noobs hade skådat i hela sitt liv! De var guldiga, täckta med fransar längst ner och prydda med ett Pandahuvud där bak. De två Noobs satte genast på dem.

Och det var så de gyllene jackorna i fortsättningen kom att kallas "Noobjackor".

Nu var de redo för det avgörande hotet. De öppnade den sista dörren...
Där inne satt Skolpojken, en snubbe som såg ut att vara rik, och en massa små stackars PomPoms!


-NI TRODDE ATT NI KUNDE ÖVERLISTA MIG VA? hördes en röst. Men om ni trodde det, då hade ni sannerligen fel...


Hoppas att ni tycker om historien och vill höra mer av den! Upplösningen kommer i nästa del!

                                         MrLucky


Hej!

Hej! Jag har inte skrivit på ett tag, men förmodligen kommer snart den näst sista delen till "De kallar oss Noobs".
Sedan har jag cokså en kul hemsida som alla som läser bloggen bara MÅSTE ta en titt på. Den sidan heter:
http://kill.se/mrlucky
Så gå in där o titta så kommer ni att få en överraskning! xD Iaf har jag fått ett snyggt prylpaket nu också. Också vann ju Anna Bergendahl i Meodifestivalen 2010. Det var lite synd tycker jag, hade hoppats på denna låt:
http://www.youtube.com/watch?v=p4LUO6W_kzc
Äh, nu har jag inget mer att säga P.g.a brist på bilder, vi ska ladda upp nya snart.

Hejdå!

                   MrLucky

Nu har jag lagt ut en profilbild

Hej! Nu har jag lagt ut en profilbild. Den är en konstig bild som jag har gjort på paint (hittade den i en mapp xD)
Och så ska det förresten bli Gp-level dag i Panfu imorgon (igen...) Det ska bli kul.Förresten skulle jag villa ha en Cbox på min blogg, men jag fattar ej hur man skickar över den till bloggen när man skapat en. Om ni vill dela med er av era Cboxar så att jag får en på bloggen så får ni gärna göra det! Det var väl allt? Här kommer förresten en bild!:

Åh, nej...Nu råkade jag lägga in den piniga bilden på mig...o.O Varför skulle Lajmen ladda upp den där bilden? Ååååh...Jag blir så ARG! I alla fall: HEJDÅ!

PS: Lägg märke till att jag inte la in bilden på Lajmen som vinkar denna gång i slutet på inlägget p.g.a inre ilska...                                   MrLucky

Härmapor! :P

Hej! Jag blir så trött på de som härmas! Visst, det är ju okej att härmas lite, men liksom inte med allt man gör, med alla kläder, med personlighet, med bloggar, med saker som jag gillar, med TV-spel, liksom med ALLT! Jag har en kompis som gör det, nu ska han o en annan starta en blogg bara för att jag har gjort det >=O
Iriterande! eller vad tycker ni? Jag säger bara till alla ni som härmas, SKAFFA ETT LIV OCH EN EGEN PERSONLIGHET, INTE BARA TA ANDRAS!  Nä, nu har jag inget mer att skriva så...Hejdå!

PS: Svara på min den där tävlingen med ramen som jag hade för en evighet sen, det har fortfarande inte kommit nån kommentar :-(

MrLucky

ullafton

Hej alla pandaor. Jag kom på en sak idag på skolan.när jag blir stor och när jag blir stadsministerr ska jag hita på en dag som heter Ullafton xd. Den dagen ska vara en dag när man ska hylla fåret och dess ull fattar ni? lolxd .
För sen ska jag hita på ett onlajnspel som heter www.ullfu.se Då ska man vara ett får och man ska heta Maxfåret och Ellafåret xd asså de som skriver på bloggen ska heta så!!!! Farr nI???? (jag menar fattar ni)
Sen ska jag visa en liten bild nu asså lol xd. kolla på den den föreställer något som jag tycker e kul xd.
Ser ni dåliit eler man ser ju at det är ett får ine i ramen oj då jag glömde att lägga dit det xd!
Hejdå! mrlucky

PS: Allt som ni läste och såg här över denna mening är bara ett exempel för vad som kan hända om Felstavarnisse drabbar eran blogg. Jag känner redan till en som har blivit drabbad, gör ni? Detta var visserligen ett dåligt och konstigt inlägg men det påminner iallafall bloggägare att tänka lite på hur man skriver. Hoppas ni tänker på det!

MrLucky

Ny data =)

Hej! Idag har min brorsa givit tillbaka våran data som han har förbättrat. Nu är datan modern och hackar inte. Vi har också köpt en ny skärm, den är platt och stor. =) Förhoppningsvis kommer inte Panfu att hacka mer, så då ska jag börja spela igen! Sorry Emil, jag fattade inte vad du hjälpte mig med på kommentarer, var det Headern som man gjorde så eller bakgrunden? Ialafall nu spelar jag mest Pandanda, gå in på www.pandanda.com, jag tycker det e bra för det e lite verkligare en Panfu, med fler möjligheter. Men iallafall Hejdå!
MrLucky

Tack!

Hej, det e jag, ville bara säga TACK! Till alla som vill att min blogg ska vara kvar! =) Och så vann jag förresten ett Diplom på Torvis blogg! Den heter galnapandan.blogg.se (ursäkta att jag inte lärt mig en att göra en länk till den bloggen i mitt inlägg!) men ni kan iallafall kika in där ibland, den äger! :D  Här kommer diplomet, tack så mycket Torvi! =)


Fint va? Jag tycker iallafall det blev jättesnyggt! Och så kollade jag på äldre inlägg från Torvis blogg, och kolla vad jag hittade, söt va;och rolig! :D :D :D


Kolla, den diggar pop! xP Haha, sedan var jag inne på Panfubloggen också, Max hade drömt typ att han övernattade på sjukhuset :D Och då så såg han ett SKELETT! Haha xD vem som helst fattar väl att det är en röntgenapparat, kolla här:

Dessutom va ju skeletett tecknat =P

Men nu får det vara slut med roligheter för idag, kom ihåg att om ni skulle vilja lära  mig hur man gör  saker till bloggen, ni vet nog vad jag talar om, jag har sagt det i Cboxen på Torvis, Pandufys och Philips blogg. Iallafall skriv gärna hur man gör sånt på era bloggar, det skulle vara supeeeer!!!! Hejdå!

                     MrLucky

Hejdå!

Hej alla pandor, en tråkig nyhet till er. Jag ska inte skriva något mer på bloggen tror jag. Det är typ inga som kommenterar utom Emilgrodaan, Torvi och kanske Spacecraft. Det är inte kul att skriva nya inlägg hela tiden när ingen kommenterat de tidigare. För att då vet man ju inte t.e.x De kallar oss Noobs; om ingen kommenterar den första delen så vet ju inte jag om någon ens vill att jag ska skriva. Och då skriver jag i onödan! =( Och dessutom så kan jag aldrig få grepp på hur man får en Cbox, adopterar ett djur, fixar Musik, header, jaa, ni vet. Och så får jag aldrig svar på tävlingar o så. Så om ni som läser min blogg vill att jag ska ha den kvar så skulle det vara jättesnällt om ni gör reklam för den på olika sätt. De som hjälper till kanske jag skriver om i nåt inlägg. Men...Hejdå!



                                   MrLucky

Tö och Sjukhus

Halloj! Idag har snön töat bort i Panfu, lika fort som den kom. Önskar bara att den skulle göra det i verkligheten också... Men iallafall har sjukhuset som jag visade bild på, på bloggen, redan öppnat! Det var fint där.
Jag börjar tröttna på Panfu lite nu, det är liksom inte så kul när man inte e Gp. Men mina föreldrar låter mig inte ens köpa gp själv, de tycker att man kan köpa viktigare saker! >=O Men jag vill ju iallafall bara prova i en månad! =( Jag kanske ska leta efter något annat Onlinespel... Men jag ska inte radera min panda då, jag ska nog bara inte spela så ofta som jag gör nu, kanske som mest en gång i veckan, inte vet jag. Här är iallafall en gammal bild på mig och Mb11 när vi var i Salongen. Men...hejdå! =(







                                        MrLucky  =(

Nytt ställe öppnar snart i Panfu!!!

Ja, för så är det nämligen, kära pandor. Det ska öppna ett..(trumvirvel)...... SJUKHUS i Panfu!!! Jag ska genast se till att bli Chefsdoktor där...Hehe...xD Iallafall så har jag en bild på hur det kommer att se ut. Här kommer den!

Hehe, nice va? Nu kommer det att vara en ära att bli sjuk! Haha xD   Men jag skulle vilja att så många pandor som möjligt gör reklam för denna blogg på olika ställen. Sedan får ni skriva på Kommentarer på det här inlägget vilka pandor som har besökt denna blogg tack vare er. T.ex ifall en panda som hette Gertrud_09 (bara ett exempel! xD) skulle göra reklam på en blogg som hette Pandablogg.nu, och en panda som hette Göran skulle skriva en kommentar på denna blogg, så skulle Gertrud få 1 Poäng! Den som har samlat ihop så många poäng som möjligt innan Söndag vinner en intervju som sedan läggs upp på bloggen, och ett Foto av sin panda!!! Så sätt igång och samla bloggöäsare för både ni och jag tjänar på det!<(o,O)>

Ha det bra och kom ihåg att läsa alla tre delar av De kallar oss Noobs serien här på bloggen och mest av allt; KOMMENTERA!

                                           MrLucky


RSS 2.0