Ingen vinst på frågesporten... =(

Hej alla Pandor och människor! xD .På Panfu-Quizen som jag hade tidigare på bloggen, var det ingen som vann något pris =(  Den som vann av de två som deltog (pandufy och darlingsan) var Darlingsan! Grattis till honom! Det dåliga för honom var att man behövde ha alla rätt på de vanliga frågorna för att få ett pris! Så du får nöja dig med ett Grattis och äran, Darlingsan! Iallafall så ska vi ha en Tävling! Den handlar om den här Ramen:

Frågan lyder så här: Från vilket Onlinespel kommer denna Ram???
1: Club Penguine

2: World of Warcraft (WoW)

3: Counter Strike (CS)

4: KpWebben.se (KpW)

5: Stallet.se (S.s)

Det var väl alla! Kom ihåg att läsa min saga o kommentera!

                                   MrLucky

Bortklippta bilder från De kallar oss Noobs och nya Servrar!

Hej alla! Det har kommit nya Servrar. De heter Pandria och Pandasia. Jag tog en bild på dem. Sedan gick jag in på Engelska Panfu och skröt om att vi har så många servrar! :D I england har de bara tre!

Nåja, jag hade tänkt visa några bortklippta bilder från De kallar oss Noobs också! Först en bild på Noobarna i Gp-kläder! Men jag tog inte med den för att det kom förbi en panda iklädd TV-kostym just som jag klippte bilden! :D


Och nu en bild på när De två Noobs skulle dansa som Jackson! :D :D :D


Jaa, ni! :D De två Noobs e ju verkligen knäppa! Och till sist en bild på Skolpojken, där han  satt precis innan han blev Kidnappad.


Och då ska jag bara visa en Rekord bild från Gp-dan. Iallafall rekord för mig, om ni har sett att det varit fler pandor Online, så skriv på kommentarer! Gör det även om ni inte har sett fler föressten, o skriv vad ni tyckte om inlägget, och vilken bild som var roligast! :D
Här kommer rekordet....


Lite sne kanske, men ni ser väl vad det står? Snacka om många pandor va? Men det var väl allt jag hade att bjuda på denna gång! Så, ha det bra o följ min blogg!
                              MrLucky

De kallar oss Noobs (del 3)

Okej, här är forts. av De kallar oss noobs! Om några av bilderna blir dåliga så beror det på att jag skrattade så mycket under inspelningen att linsen blev Fuktig! xD Iallafall här är fortsättningen....

När Noob 2 blev träffad av Slimebomben, så hoppade en Galen panda fram bakom ett bord av kakor!
-Moahahahaha! sa han. Det fanns ingen Skolpojkens vän på riktigt, Det var bara jag som hade klätt ut mig! Jag, Den store Iskungen! Moahahahaha! Nu sitter skolpojken nedfryst bakom lås o Bom, Hehe.

-N...nej, d...Du kan inte..., stammade den stackars Nooben fram.
-Jo,jo minnsan, det kan jag visst! sa Iskungen. O nu e det Piratens tur! Sedan tar jag itu med dig!
-Får jag bara fråga en sak, sa nooben.
-Visst får du det, du har ju inte långt kvar nu till ett liv i Fångenskap! Moahahahaha!
-Jo, varför har du en Stjärn-tatuering, och bär på en Elgitarr? frågade nooben
-Äh...Sa iskungen. Det var bara så att jag kom direkt från en spelning med mitt Idol-band! :D Men nog om det... Nu ska jag gå o Fånga Piraten o om han blir jobbig så Dödar jag han! Moahahahahaaaa!

Iskungen stack till andra sidan ön. Efter en stund vågade nooben följa efter. Då såg han en Fasansfull syn!!! xP


Det var Piraten! Han satt ner med Kryssögon, som om han var Död!
-Moahahahaha, sa Iskungen (igen! :D) . Piraten blev för jobbig, så jag Dödade honom, Hehe.
Men då steg ett grönt sken upp från Piratens döda kropp! Ur det gröna skenet frammanades en Ängel!!!
-Eeeh.. det är nog bäst att jag drar nu! sa den fega Iskungen och stack med båten!

Plötsligt kom något svart farande genom luften! Det var Noob 1! Han hade "lånat" en båt till av piraten, men han kunde inte bromsa, så han hade kört på en klippa. Av stöten flög han över Ön, ända till andra sidan av Ön!

När han hade landat, sa Ängeln:- Ni kan få min hjälp, men på ett villkor.
(observera krabborna som kryper under hennes kjol! :D)

Iallafall: Den ända gåva som Noobarna kunde ge, var ju deras Hjärt-ballonger! Sorgsna lämnade de över sina enda ägodelar.
-Bra! sa Ängeln. Nu kan jag ge er en gåva! Tyvär räcker den bara i en timme.
Ur Ängelns gloria sköt en raket upp! Raketen sprängdes i himlen, och ner från himlen föll ett GULDPAKET! :D :D :D

-Vadå, då? sa de två noobs i munnen på varandra. Det hade ju inte hänt något speciellt. Lika sorgsna som förr vandrade de ut, tillbaka till Vänster sida av Ön. Men när de kommit dit, kände de sig mycket varmare. De tittade ner på sina före detta Nakna kroppar. Då såg de skillnaden! De hade på sig Coola kläder!!! :D :D :D

Plötsligt kände de två Noobarna sig så sugna på att Dansa. Ordet :pop: bara flög ur deras munnar, och de började att dansa som Michael Jackson!!!


Haha, xD! Där var sagan slut för den här gången, I nästa avsnitt; De kallar oss Noobs (del 4)! kommer de två Noobs att få genomgå svåra tester! Så missa inte det!
Men då var det väl över då så: Håll höjd! xD

                               MrLucky

Rolig Gp-dag och Överraskning...

Hej allihopa! Idag är det ju som sagt Gp-dag!!! Det är jättekul, nu har jag köpt nya kläder o blivit en cooling, xD!
Men iallafall så kommer det en rolig överraskning till Er.....(trumvirvel)......Nämligen...... DE KALLAR OSS NOOBS DEL 3!!! Ja, jag har iallafall hört att någon vill läsa fortsättningen, men även om det inte finns så många läsare så håller jag ¨på med del 3, bara för de som vill o Kommenterar! Så kommentera gärna på de inlägg ni gillar!
Iallafall så kan jag nästan lova att denna del av sagan blir roligare en de gamla! Så även om ni inte gillade den förut så kan ni ge den en chans o kom ihåg att KOMMENTERA!!! För ju mer ni kommenterar desto mer vill jag fortsätta med bloggen o skriva fler inlägg. Men nu måste jag gå, är inne på Panfu o några väntar så Hejdå!

MrLucky

Dåliga o Goda nyheter.

Hej alla!

Jag skrev fel förra inlägget! Storphilip var inte den snällaste pandan som satt sin tass på Panfu! Nu svär han åt mig o säger att jag hör dåligt bara för att jag missförstår honom därför att han inte förklarar ordentligt!!! >=O

Iallafall en god nyhet!!! Det blir Gp-dag nu på Fredag (asså imorgon)! Det ska bli jättekul! Men jag kom på att jag har en till dålig nyhet... Ingen läser min blogg =( Så därför kanske jag ska sluta skriva på den. Efter Gp-dagen ska jag kanske sluta spela Panfu också, eftersom att jag inte har så många vänner kvar!...

MrLucky





Ps: Så här ska jag nog inte se ut nu på Gp-dan, då ska jag nog köpa nåt nytt!

Chockerande Nyhet!!! :-(

Joo, den chockarende nyheten är nog inte så ny för många av hans vänner. Men jag valde att skriva Nyhet ändå för de pandor som inte vet. Iallafall, nu till saken: Joo, det är så att en av de Snällaste pandor som någonsin satte sin tass på Panfu, är DÖD! :-( Hans namn var Storphilip... Eller nu kanske ni tror att han e död på riktigt men det är han ju inte :D! Men på Panfu... Han valde inte att sluta spela, utan han blev Bannad! Det är när man har gjort något så dumt att man inte längre får komma tillbaka till Panfu. Man kan inte ens logga in... Det var det som hände honom. Som tur var har han gjort en ny panda, Newyork, som vi alla kan träffa på Panfu! Jag tycker att det var väldigt dumt av Storphilip att ta risken och använda det beryktade "Pengafusket". Moderatorerna lyckades spåra honom och så vet ni ju hur det slutade. Detta är alltså en Warning till er, att om ni någonsin får höra om "Pengafusket", så ska ni INTE göra det! I de allra flesta fall blir ju Pandan hittad, och avstängd för alltid! (bannad)
För vad är bäst; en Panda som är rik i nån dag innan den bannas, eller en fattig panda som för evigt får spela?

Så till sist en bild på våran gamla vän, Storphilip. Ja, för det var han som var Max i tävlingen med Max o Ella! :D Här kommer den!
Men Storphilip, Tre sista önskningar från mig: 1: Fortsätt skriva på din blogg!!!! 2: Bli vän med mig o Lajmen på Panfu, jag bryr mig ej om du har fått Gp än eller inte. Och 3: Skriv svaren på min blogg, här på Kommentarer, Om du kan skriva på bloggen att du e bannad o så; eller att du iallafall skriver vad du tyckte om mitt Inlägg; om jag skrev rätt eller fel, för det kan vara så att jag inte alls skrev rätt om det där med Bannad eller hur eller Vrf du slutade, jag har bara hört delar av historien från en vän. Så bli inte arg om det står fel, för då säger du vad som e fel o så skriver jag det i nästa inlägg! :-)

MvH   MrLucky

Det nya äventyret

Yes, nu har jag klarat pusslet på det nya Yeti-äventyret! Först när man kom in genom skåpet;  såg det ut så här:


Sedan var det ett pussel som man behövde klara för att komma in genom dörren! Det klarade jag efter en stund. Sedan kom man in i ett rum med en massa maskiner. där skulle man svara på frågor. Jag fick rätt på två, men sedan kom det en svår fråga om vad Panda heter på Latin. Jag fick fel (jag svarade Alternativ 3 så gör inte det, välj 1!), så nu måste jag vänta till imorgon för att få försöka igen! :-(
Har någon svarat rätt på vilken panda som Max förreställer då? Eller på frågesporten??? Eller på vilken panda som ska vara med på De kallar oss noobs?
Kom ihåg att jag inte skriver De Kallar oss Noobs förren tillräkligt många har svarat på de tävlingarna!

Här kommer en fin bild som Storphilip har gjort till Ellas namnsdag!


Och förresten så tänkte jag hämnas på Lajmen för vad han skrev om mig för ett tag sedan, minns ni? Så om ni kommer på någon bra hämd så skriv gärna på kommentarer!

MrLucky

Panfu hackar!

Hej alla! Idag började Yeti äventyret! Det heter Big Foot. Jag har kommit det längsta för idag. Ikväll ska jag på disco på riktigt. Det ska bli kul (o gott :P)! När Mamma och syrran har kommit hem ska jag fråga dem om de kan ta kort till De kallar oss Noobs (del 3).
Men nu till saken: I Panfu idag så hackade det alldelles förfärligt. Var man en var kunde man inte ta ett steg, eller jo, man kunde ta ett steg men man kom ingen vart! xD Jag var med Pandufy då, och han fastnade i luften när vi var vid Stallet! xP
Hackandet beror säkert på att det är LEVELDAG idag i Panfu! Det har aldrig varit leveldag för när det inte har varit Gp-dag! Det är kul tycker jag att det bara e leveldag ibland också! Sedan så har ju det nya äventyret börjat och då är det ju alltid många inne.

Nu ska jag göra en tävling: Det här är Max o Ella! Men Max är egentligen en annan panda: Vilken?
               


Ha Det så kul!

MrLucky      Ps: Det ska vara med en ny skådis i De kallar oss noobs! Vem tror ni att det är? Ni får en ledtråd:

_ an _ u_ _ Obs!: Han som ska va me vet vem han är så han får inte svara på ledtråden!


Nya kläder!

Hej alla! Nu har det kommit nya kläder i katalogen, snygga va?



Om jag va gp skulle jag ha köpt det nya Emo Hair; det som killen har på sig!

MrLucky

En fin bakgrundsbild!



Det här är en fin bakgrund som jag har tagit från Emilgrodaan99s blogg. Men kan någon vara snäll att berätta hur man gör när man lägger ut den som bakgrund??? Jag kan bara lägga ut den så här.

MrLucky

Pssst...

Hej alla PanfuPandor! Det är jag som är Lajmen, d.v.s Limepand. Jag har något roligt att berätta! Det var så att jag kom på Lucky med att gå i sömnen! :D
Jag följde efter honom till simbassängen, in i omklädningsrummet, och gissa vad jag såg där! Jo, det var Lucky som satt där i handfatet o sov, iklädd tricorn-hatt och röd-vit-randig baddräkt, med en surfingbräda i famnen !

Han skulle väl leka att han var någon av tjejerna på Blue Water High programmet, xD
Jag han ta en bild innan han vaknade, visst ser det knäppt ut!!! :D :D :D



Håll Höjd! (ursäkta att jag tar ert uttryck, Ella o Max :D)

limepand

Omröstning

Hej! Hade tänkt att vi skulle ha en omröstning om vilken bild ni tycker blev bäst av tidigare publicerade bilder! Jag har valt ut de som jag tycker e bäst, så får ni rösta på kommentarer vilken bild som ni tycker mest om!

MrLucky

Bild 1:

Bild 2:

Bild 3:

Det Var alla så sätt igång o rösta!

MrLucky


Bild på mig från Gp-dan.


Det här är en bild på mig från Gp-dan! Det får vara Veckans stil för Gp! Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker om den!



Lite sne bild... Blev inte så jättebra, men jag hoppas ni kan se vilka kläder det är!

Ha re bra!                       MrLucky


De kallar oss Noobs (del 2)

Hmmm... var var vi nu då... Just ja! Noob2 hade ju sett en pirat som skulle till sitt HQ! :D :D :D Då börjar vi... 

Efter en stund kom Noob 1 till Hamnen. -D..det var en pirat där, stammade Noob 2. Han sa att han skulle till sitt högkvarter, och så TOG han en båt som låg här i hamnen! -Vi måste hitta honom och ta tillbaka båten! sa Noob 1. - Men då måste vi ju ha en båt! sa Noob 2. Vi kan gå in i det där huset och fråga han som bor där om vi får låna hans båt.

När de klev in genom dörren stod där en Pirat med rött skägg! -Får vi låna din b..båt... stammade Noob 1. 
-Nej, jag lånar bara  ut båten till folk med ett stort, fint och gott hjärta. Inte till noobs som ni!
Då blev de två Noobs djupt sårade. -Vi ska minnsan visa att vi kan skaffa ett stort och fint hjärta! röt dem.

-Jag har en ide, sa Noob 1, Ses i djungeln! De gick till överraskningsmaskinen. Där kunde man få en hjärtballong idag!




När de var tillbaka i hamnen sa Rödskägget :D :-Äh, där blev jag allt blåst! Ni får väl låna båten då!
De två Noobs gick ut till hamnen. De hoppade på båten, och:



Men när de skulle Åka ramlade Noob 1 Av i starten!
Noob 2 märkte inte det, så han åkte hela vägen tills han kom till en Ö!
Då märkte han att Noob 1 var borta! - Han har säkert gått i förväg på Ön, trodde den korkade pandan! :D Men när han skulle gå för att hämta sin Broder, så blev han träffad av en Slimebomb!


Fortsättning följer...

MrLucky


Santa game

Nu har jag fått ett spel till min blogg!!! :)
http://petswf.bunnyherolabs.com/santa/santagame-small.swf

Tryck bara på denna länk så kan ni spela "Santagame"

MrLucky

Ingen rubrik (förlåt Emilgrodaan57) :D

Jag är hemma från skolan idag för att jag är sjuk igen. Jag har fortfarande inte lärt mig hur man lägger in bilder från Paint på bloggen, Det står hela tiden: "felaktigt bildformat".
Men jag hade tänkt att ha en tävling. Den som först svarar rätt på den här korta frågesporten får välja mellan tre priser: Pris Nr ett: Komma med på en bild i min blogg. Pris Nr två: Jag visar hur man klättrar på tre ställen i panfu. OBS! jag kan inte klättra på alla ställen, men man kan välja Slottet, Stranden, Skönhetssalongen, Restauranten, Staden, Sanfranpanfu, Affären, Och omklädningsrummet. Pris Nr tre: Jag gör en intervju med er som jag lägger ut på min blogg.
Obs: Ni kan få alla priserna på samma gång, men då ska ni ha rätt på tre frågor plus Två utslagningsfrågorna.

1: Vad heter Kamarias man?

2:Hur många äventyr finns det?

3:  cirka Hur många dagar har jag varit på Panfu? 280 dar, 450 dar eller 370 dar.

Utslagningsfrågor ( du får ett av priserna om du får alla rätt på de övre frågorna, får du dessutom rätt på utslagningsfrågorna så får du alla priserna på samma gång!

Utslagningsfrågor

1: Vem har jag som bästis?

2: Vad består "Skolkläder-settet" av?

Lycka till med frågorna!

MrLucky


De kallar oss noobs (del 1)

Det var en gång två fattiga noobs som gick vägen fram i Sanfranpanfu.



Då kom det en Skolpojke med sin Broder. Skolpojken sa:

Då blev Noobarna ledsna och sa:- Vi kan ju inte rå för att vi inte har några pengar att köpa kläder för!
-Haha, sa skolpojkens Broder, och kastade en Slimebomb på Noob 1. Då blev han ledsen o började att grina!

Då stack Skolpojken och Brodern!
De två Noobs stack till Staden. Där skulle de slå sina nakna huvuden ihop, och tänka ut vad de skulle göra
härnäst


Noob 2 kom först till hamnen. Där fick han se en fruktansvärd syn!!!

Det var en pirat! Han sa:-Moahaha, Nu åker jag hem till Högkvarteret! Där ska jag tänka ut min nästa kupp! Moahahahaha!!!

Noob 2 blev alldeles skräckslagen! Det enda som for genom hans huvud var:-Hjäääääälp, Hjääääälp!!!!

Fortsättning följer i De kallar oss noobs (del 2) !!!!! :D :D :D


Jag är sjuk...

Åh va tråkigt, nu e jag sjuk. :( :( Men jag kanske snart ska göra De kallar oss noobs, sagan. För det måste jag först ta bilder. Jag får fråga syrran!
Hejdå!

MrLucky

Min skola

Min skola har en så kallad "fiendeskola". På den skolan går alla som e kaxiga. De som inte vill vara som dem blir ofta mobbade. En i min klass gick där förut, men hon blev mobbad så hon bytte. Jag är glad att jag inte går där. Men nu inför sjuan ska ju klasserna splittras. Då kanske jag hamnar med några som går på den skolan:-( .Hoppas att de inte blir så många...

MrLucky


Nu är bloggen tillbaka!

Hej alla! Nu är min blogg tillbaka. Jag raderade den först för att jag inte hade något att skriva, men nu har jag gett den en ny chans!

MrLucky

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0