Fest!

Hej! Ursäkta att jag inte skrivit på länge men jag har inget att skriva om mer... :(
Men nu kmr en glad nyhet! Det är en fest på lördag (imorgon). Det är Emilgrodaan och Hundk som anordnar festen. De som vill vara med ska ses i staden klockan 19.00 i Pandaland. Jag kommer självklart komma, (om jag inte glömmer, är för trött, gör något annat, inte har lust, är ute, är med kompisar, inte vill, är sur, är glad, osv...) Haha nej jag skojar bara :D .
Men nu till en sämre nyhet. Dessa troll, som går från Blogg till Blogg är ute för att förstöra för oss andra. Dem skriver elaka saker i Cboxar mm. Så om ni har en blogg med en Cbox, vänligen ta bort taskiga kommentarer! Många låtsas också att de är mig! Det var en som skrev med signaturen MrLuky utan länk, som frågade chans på MissNia!  . Jag lovar, det var inte jag! Det är som sagt troll! Asså med troll menar jag sådana som går på nätet o förstör! Det kan ju vara nån som skojar men snälla, skoja inte om sådana saker!
Och föresten, här är inbjudningen till Hundks o Emils fest!


Och nu märker jag ett fel på inbjudan...det ska ju vara den 1/5 och inte 1/15...hoppas det inte gjorde nåt att jag sa det, Hundk o Emil!

MrLucky

Suck...

Nöjet med Panfu börjar avta....den enda anledningen till att jag fortsatte var att jag hade så många vänner i min närhet...men nu... Nu verkar det som att alla börjar sluta, och de som e kvar e sällan inloggade...
I alla fall så har de två första namnen att rösta på kommit ut nu...Namnen är...Jaammba och Namnetblevbra!
I sinom tid kommer 3 till namn att rösta på! Sedan räknar vi rösterna! Men i alla fall om det finns någon som vill att Luckypanda ska vara kvar så gör den bäst i att vara inloggad! :D
Och så har min fjärde panda blivit känd...välkommen fram...MRGREEN7!!!!

-Hej!

-Hej MrGreen7! Välkommen till Panfu!

-Tack!

-Nu ska vi göra ett test, är du stum eller ej? Frågan lyder...säg Luckypanda!

-*grinar*

Jaha...jag antar att jag misslyckades med att göra en panda med Startpaket... jaja iallafall...Hejdå!

-Hej då!

...Jaa du...MrGreen är som en kopia av The_Puma...

MrLucky

Hej igen! ;)

Tja! Jag har inte kunnat skriva så mkt, har haft fullt upp med Shaiya. Igår kom självaste GM (GameMaster) han som jobbar på Shaiya och gör högtider o så. Han hade en röd klädnad medans vi andra bara va bruna :( :D .
Det var coolt, man kunde fråga han om en massa.
Jaja, nog om det, över till Panfu. Det är så att jag tänkte ha en Coola namn tävling!!! Jag kommer att gå runt i Panfu, och leta rätt på coola, roliga, eller udda namn. Sedan presenterar jag namnen. Då blir det dags för er. Ni ska nämligen rösta på vilket namn ni tycker bäst om (man måste rösta ärligt, asså inte bara rösta på sin kompis).
Och vinnaren får göra en intervju som läggs upp på bloggen, kanske till och med en present...
Det får ni inte missa!

Ciao!                                               MrLucky

4 pandor

Hej alla! Vad tycker ni om min design då? Kommentera! Och förresten. Som jag tidigare sagt har jag ju fyra pandor varav en hemlig. Jag är mest inne på Lucky o den hemliga, sedan Lajmen, o minst på The_Puma för han e stum! :P
Jag kan avslöja att nu är det 3 pandor som vet vilken min hemliga panda är, men ni som vet, ni vet vilka ni är, berätta ALDRIG vad den pandan heter eller någon Info om den för någon.
Och ni, kolla dessa bilder! Roliga va? :D
Ni kanske såg den här hästens kompis på diplomet som Storphilip fick? Aja det var en drake, iaf! :D
Här kommer två nallebjörnssyskon:
Ååååh....visst är de söta? Och ni, ni får inte glömma att påminna mig om det e något spec. som ni vill att jag ska fixa till bloggen, och så har jag förrestn kommit ut med MrLucky fixar i Cboxen!!! Det går till såhär:
Ni får ställa vilken fråga som helst. Den ska vara om hur man gör något till sin blogg. Sedan tittar ni förbi då o då, för jag kommer att svara på eran fråga så fort det går! På så sätt kan flera få chansen att skapa snyggare bloggar! :)
Det var väl allt!                                       MrLucky

Hej :|

Jag har en nyhet att berätta. Jag har delvis slutat med Panfu. Iallafall på Luckypanda. Jag kommer att logga in ibland, of course, men inte lika ofta som förr. Jag kommer fortfarande att skriva här på bloggen, men kanske lite mindre om Panfu. Detta sker av tre anledningar:

1: Jag har fyra pandor, vilket innebär att jag inte är inne så mkt på just Lucky. De andra pandorna är Limepand, som jag lånar av en kompis, och The_Puma som inte kan tala. Den sista pandan är hemlig och bara mina närmaste vänner vet vilken panda det är (bara några av mina närmaste vänner). De som vet vet vilka ni är, och snälla, berätta inte för någon va den pandan heter.

2: Det har blivit vår och mycket varmare ute, därför går jag ut ofta varje dag. Det är så skönt! :)  Dessutom får vi fler läxor nu :(

3: Jag har börjat med ett nytt spel. Det heter Shaiya och är ungefär som WoW om ni vet va det är.

Men Som sagt, jag kommer spela ibland och fortsätta vara aktiv på bloggen! :)
Och så har en av mina kompisar startat en blogg. Den handlar om tv-spel :P Här e länken http://goldentahu.blogg.se/ Vet ej om den funkar, troligtvis inte :|
Jaja, förresten, jag ska byta musik i Mixpoden nu idag, så skynda er att berätta om det finns någon låt/artist som ni tycker e bra, så kan jag kanske ta med nån låt av den! :)

MrLucky

Renovering

Heej! Jag håller på att renovera min blogg! Den ska få en ljusblå, mörkblå, vit o lila design! Vad tycker ni om det?
Som ni kanske har märkt så blir det knäppt när jag klistrar in omröstningar men vi försöker en sista gång (jag har en annan data nu så det kanske blir skillnad?).

Hmm...

Hej! Vad tycker Ni att jag ska göra mer på bloggen??? Ska jag ha fler smilys i Cboxen, göra om bakgrunden, adoptera ett nytt djur, byta musik, fler tävlingar, fler omröstningar???
Skriv på Kommentarer vad ni tycker att jag ska göra med bloggen! Jaja, här e iaf en ny omröstning, värkar ha blivit nåt fel med omröstningarna så jag e inte hundra på att detta går heller men vi får se :) MrLucky

Här kommer den nya omröstningen!

Hej...råkade ta den gamla omröstningen :blush: men här komemr den nya! Hoppas det blir rätt på den ;P

Och vinnaren är...

Hej alla pandor! Som ni minns så har jag haft en Bloggtävling där man fick vara med och tävla om ett diplom och nu är det avgjort! Så vinnaren är.....STORPHILIP och hans blogg http://pandamims.blogg.se/ ! Kolla gärna in den! Den vann av tre enkla anledningar:
1: Om man behöver ha hjälp med någonting för att få sin egen blogg bättre så kan man bara fråga Storphilip och så hjälper han till!
2: Han totalrenoverade bloggen till en ny och ännu coolare design under tävlingen, han var den enda som riktigt gav sig in i tävlingen.
3: Pandamims är den ultimata panfubloggen!

Och så har jag gjort ett diplom åt honom...fast jag blev inte alls nöjd, det var mer komiskt än snyggt . Jaja, här kommer det i alla fall, hoppas du blir glad ändå...

Hahahahahahaa...  Fult va? Jaja, jag e inte alls bra i Paint...du måste inte lägga upp den på din blogg Storphilip. Men grattis till vinsten ändå

MrLucky

Tjaa!

Tjaa! Här kommer en video som jag, Space, Newyork=Storphilip, Mimo, och Anzy gjorde för ett tag sedan ! Haha, jag gillade när jag skulle dansa tryckare med Spacecraft, det var kul, hehe!


Och förresten, kolla här va jag hittade i mappen, ser ut som nån sorts Text med coola färger åt Lucky! Hmmmpf... Jag är ju mkt coolare så jag borde förkänat att få den, ska kanske lägag ut den på Paint nån dag o göra om den så att det står Lyckypandan istället! Det brukar han ju verkligen inte tycka om...
Jaja, här kmr den iaf!


......hejdå, från eran alldelles, egna, coola bästaaa..... Lajmen

Omröstning (titta på inlägget under också)

Här kommer en omröstning, nu har jag kommit på hur man gör !

Om du fick 100 000 000 kr, vad skulle du göra då (ärligt)?

Hoppas att jag får många svar!

MrLucky


Nice!

Titta här vad Storphilip hade gjort åt mig nu då! Helt plötsligt bara? Hur som helst den va iaf jättesnygg, eller vad tycker ni?
så ser den ut som liten, här kommer den som stor:


Niice! Åååh...jag behöver juh en Header, Duncen skulle vara snäll o fixa en åt mig, problemet e bara att jag ej fattar hur man gör en! Jag fattar inte den där Headerhjälpen på designadinblogg.se! Det skulle va bra om nån av er kunde berätta hur man gör i Cboxen medans jag e där o kan göra det ni säger, steg för steg, då skulle jag nog fatta bättre! Och ni, hur går det med Bloggtävlingen? Haha, bra hoppas jag. Men stressa inte! Ni har ju 4 dagar till på er!
Håll höjd!                                        MrLucky

Tävling på G!

Joo, det e som inlägget säger, det e en tävling på G! Några pandor har redan anmält sig! Det är så att det ska bli en Bloggtävling!! Den kommer att gå till så här: Den som har bästa bloggen på söndag (då räknas inlägg, design, saker på bloggen, ja, allt som gör en blogg bra) vinner! Vinnaren får ett Diplom! Man anmäler sig på kommentarer under detta inlägg (Storphilip och Emilgrodaan57 har redan anmält sig under ett annat inlägg så de behöver ej anmäla sig igen).Så, på Söndag korar jag vinnaren!
Det var väl allt?

MrLucky        

                   OBS: Dåliga förlorare nekas rätten att vara med i tävlingen, kom ihåg att bara för att jag kanske tycker att en blogg e lite bättre så behöver inte det betyda att den e bättre i andras ögon!

Tack!

Hej, jag ville bara säga tack till alla er som hjälper mig att få en bättre blogg via tips, hjälp och snälla kommentarer! Ni e värda guld, tänk på det!  Och så har min syster, som vissa av er kanske har sett att hon skrivit i Cboxen ibland, ibland har hon spelat som Lajmen. Hon iaf, har nu fått starta en egen blogg! Den heter http://boktjejen.blogg.se/ och är en blogg där syrran recenserar böcker! (hon e en riktig bokmal! ) Hon vill gärna ha kommentarer, så titta förbi där då o då o Kommentera! OBS: Hon har ingen panda på Panfu!

Kom ihåg att jag gärna välkommnar nya förslag till bloggen, ni får också skriva om ni tycker att inläggen e bra, vad som e bra, om det finns nån bild som ni vill ha som smily i Cboxen och så! Även om ni har något som ni inte tycker e så bra, eller nånting som jag kan göra om på bloggen så går det bra! Och förresten, jag skulle behöva nån frivillig panda som kunde ta kort på min panda som vinkar, och sedan lägga ut den i sin Cbox, så att jag kan ta den till min Cbox (har ni ingen Cbox så kan ni lägga ut bilden i ett inlägg på er blogg om ni har). Ni kanske tänker; vad nu, Lucky har ju redan en smily på sig själv i Cboxen. Men anledningen e att jag har fått snyggare kläder sedan den förra smilyn, så jag behöver uppgradera!
Det var väl allt!

                                                         MrLucky

Youtubeklipp (hoppas det funkar denna gång)!



Tack så mycket Storphilip för att du lärde mig hur man lägger upp klipp från Youtube!
Här har du!:   

MRLUCKY Lajmen, vad gör du, du kan ju inte bara trycka in Caps Lock när jag skriver min berömda namnteckning, nu måste jag ju göra om...

MrLucky Så, det var bättre!

Nepp...

Nepp, det funkade inte... Men om Ni vet något sätt att lägga in ett klipp från Youtube så ber jag er: Kommentera!
Och förresten; har ni märkt att jag har renoverat min Cbox!? Säg bara till om det finns nån bild som ni vill att jag ska lägga ut som smily! Aja, ses!

MrLucky Lajmen

PS:
Såg ni att jag lyckades lägga ut en SMILYYYYYY!!!

test!

Det här e bara ett testinlägg, ska se om det funkar att lägga in ett Youtubeklipp på ett sätt som jag kom på, bli inte arga om det inte funkar för det lär inte funka:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NvQ9X-vYaHs&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&hl=sv_SE&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NvQ9X-vYaHs&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&hl=sv_SE&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>

Neej det här kommer inte funka...nåväl, nu kollar vi då!

<(~~_)>

Hallå. vad är det egentligen som har hänt!!!??? De senaste inläggen har flytit ihop! Dryyyyygt...
Iaf, om ni vill att jag ska göra nånting på bloggen så skriv gärna det på Kommentarer.
Jag behöver Er hjälp, för annars har jag inget att skriva om! .................................................................................................................................................................
.................................................................................................................................................................
Som sagt, jag har inget att skriva om, eller nu kom jag  på en sak! I påsk kunde man få en lila Eastern Wooby, om man gick till hamnen så låg den i ett ägg där brevid en tunna! Här e en bild:

Hihi, söt va? Jag fick den! Kanske ni med? har kommit på hur man gör nya Smilys till sin Cbox, ska nog göra fler nu!

Tjingeling! xD
MrLucky

RSS 2.0